"Πώς αφήσαμε τις ώρες μας και χάθηκαν, πασχίζοντας ανόητα να εξασφαλίσουμε μια θέση στην αντίληψη των άλλων''

Γ. ΡΙΤΣΟΣ


15 Ιαν 2022

Résumé

 


Μπήκαμε το λοιπόν στο τούνελ και προχωράμε.

Δεν ξέρω που θα μας βγάλει, αλλά εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς παρά να προχωρήσουμε. Δεν θα είμαστε ίδιοι, στο πέρας του, είναι το μόνο σίγουρο.

Μόνη ευχή είναι να υπάρχουμε στην καλύτερη εκδοχή μας, σοφότεροι και ομορφότεροι μέσα μας και έξω μας.

Το "μαζί" πάντα εξαρτάται από την δύναμη και την αντοχή της αγάπης.

Μα είναι σημαντικό να κοιτάζουμε προς τα ‘κει που μας κοιτάζουν και όχι προς τα ‘κει που δεν μας "βλέπουν". Τι σόι προσδοκίες μπορούμε να έχουμε από εκείνους που δεν μας βλέπουνε; Να το ξέρεις, η ορατότητά σου δεν είναι για όλους.

Το ρεζουμέ είναι φίλε μου, να προσέχεις τον εαυτό σου και να σε αγαπάς με τρόπο παλλόμενο και πανηγυρικό με νταούλια και ηλεκτρικές κιθάρες μαζί και όχι με "ναι μωρέ" και "ξέρω εγώ".

Να έχει λόγο αδιαπραγμάτευτο η κάθε σου κίνηση και να μην χάνεις χρόνο πολύτιμο σε κούφιες ενέργειες και ανθρώπους.

Ο χρόνος είναι σκληρός έτσι όπως τρέχει ανυπόφορα μα είναι απίστευτο πόσο πολύ μαλακώνει όταν έχει ουσία η πράξη σου και φωνή το βήμα σου.

Ας κάνουμε λάθη βρε αδερφέ και τι έγινε.. Να μην επαναλαμβάνουμε όμως τα ίδια γιατί πάντα θα ελλοχεύει ο κίνδυνος να γίνουμε μοτίβο. Ξέρεις.. Βαρετό πλακάκι στο μπάνιο. Αν συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα, σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να έχουμε διαφορετικά αποτελέσματα, νέτα σκέτα!

Αν θέλεις να πετάξεις μην γίνεσαι χάρτινη σαΐτα, γίνε αεροπλάνο μωρέ με το έτσι θέλω και ταξίδεψε. Τούτο είναι το ρεζουμέ της ευτυχίας και όχι δεν υπάρχει τρόπος για ευτυχία γιατί η ευτυχία είναι ο τρόπος. Να επικεντρώνεσαι στο πρώτο κείμενο και άσε τα πίσω πίσω για τον εξώστη, εσύ να πηγαίνεις πάντα μπροστά με μάτια διψασμένα και την ψυχή σου ορθάνοιχτη.

Το ρεζουμέ είναι φίλε μου, να προσέχεις τον εαυτό σου και να σε αγαπάς με τρόπο παλλόμενο και πανηγυρικό με νταούλια και ηλεκτρικές κιθάρες.

Να μην ξεχνάς να ζεις και να ονειρεύεσαι αμετάκλητα και αμετανόητα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου